Content optimalisatie

Contentos denkt met u mee vanuit conversie-optimalisatie. Conversie-optimalisatie is gericht op het zo gebruiksvriendelijk en conversiegericht mogelijk maken van uw website. Wij helpen u met de optimalisatie van uw content: structureren en schrijven van web content die zo aangenaam mogelijk leest en de bezoeker weet te prikkelen om hen voor uw merk of product te laten kiezen.

De meest succesvolle content die veel links, bezoekers en leads oplevert komt vaak voort uit unieke ideeën die goed aansluiten bij de behoefte(n) van uw doelgroep.

Om op goede contentideeën te komen, kijken wij samen met u naar het gedrag en naar de behoeften van uw klant. Het is voordat we beginnen dus van belang om informatie te achterhalen over uw doelgroep. Deze informatie gebruiken wij dan tijdens de content-brainstormfase.

Content creatie

Bij Contentos geloven wij in content creatie in drie lagen.

Laag 1: Informeren.
Laag 2: Onderscheiden.
Laag 3: Verbinden.

Door het creëren van content in drie lagen verplichten wij ons om vanuit breed naar specifiek te werken. We nemen uw lezer mee in een trechter en bieden deze bezoeker de handvatten voor zijn of haar beslissingsproces. Op deze manier creëert Contentos voor u relevante en aantrekkelijke content waarbij creativiteit in balans is met verkoop.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte!